„Vezi (cu) inima!” e principiul după care Adriana se ghidează atunci când intră la clasă și își privește elevii în ochi. De aproape 17 ani la catedră, fie în învățământul public, fie în învățământul privat, Adriana a înțeles că dascăl poți fi numai dacă reușești să te descoperi pe tine însuți și să nu te oprești din învățare.

Mamă a patru copii și dascăl într-o școală de țară în sistem simultan, Adriana încearcă să aducă, la clasă, nonformalul și experiențialul pentru ca elevii să poată să își formeze o imagine cât mai reală și cuprinzătoare despre temele predate, cu o stare de bine și un nivel de implicare tot mai mare.

Traducător de cărți ortodoxe pentru copii, formator, lucrător de arte combinate și facilitator de workshopuri de animație socio-educativă, Adriana este licențiată a Universității de Vest din Timișoara, specializarea ”Limba și literatura engleză – Limba și literatura franceză” și a participat la numeroase cursuri de formare în educația nonformală, în țară și străinătate, a organizat acțiuni cultural-educative și sportive la nivel de școală, comunitate și județ și este membru în Biroul Federal al Federației Române Sportul pentru toți.