Claudia este profesor pentru Învățământul Primar, fondatoare SAGA Kid și vlogger educațional – canalul YouTube – FEDEx Claudia Chiru.

Este o persoană orientată spre rezultate, cu o puternică motivație interioară de a face lucrurile cât mai bine, pasionată, organizată și cu o foarte mare capacitate de adaptare. La clasă, pune accent pe învăţarea experimentală şi mai puţin pe note, reuşind să aibă rezultate extraordinare. În 2016 a lansat canalul de youtube FEDEx unde împărtășește activitățile din clasă pentru ca alți profesori să se inspire, este contributor la republica.ro și oferă interviuri către blogurile de parenting. În 2017 a derulat proiectul Erasmus Plus numit “Over the Bridge”, o punte educațională între Oxford și Bucuresti care a avut ca obiectiv învățarea matematicii într-un mod experiențial, prin metoda singaporeză.

În cadrul Finnish Teacher Training Centre, Claudia face parte din echipa de facilitatori a programelor “Managementul clasei si lucru în echipa” și “Tehnici de predare. Crearea contextelor de învățare”.