Unul din obiectivele noastre este crearea unei comunități de sprijin pentru profesori și organizarea unor întâlniri informale pe teme de mare actualitate unde se simte nevoia de informație structurată, livrată de experți, interactivă și aplicată. La o cafea bună și cu multe idei și dorință de învățare și schimbare. Consultă pagina de înscrieri pentru detalii.

20 Iunie 2018, 14.00 – 18.00 – Comunicarea cu persoane dificile

Cum construiești un pod acolo unde este un zid? De multe ori suntem în situația de a relaționa cu persoane care ne pun la grea încercare răbdarea sau ne induc diverse emoții negative. Vino să discutăm despre tipologii și strategii ce te vor ajuta să faci față acestor situații, în contexte de zi cu zi, acasă sau la școală.

21 Iunie 2018, 14.00 – 18.00 – Speed mentoring didactic

Care este principala dilemă sau provocare cu care te confrunți ACUM la catedră sau în clasă? Te-ar ajuta opiniile și soluțiile altor profesori, care au trecut poate prin același lucru? 

Vino la un workshop în care vei afla, ce este, cum se face și care sunt beneficiile mentoratului ca și modalitate de dezvoltare în carieră. Ce rol au ambele parți, mentor și discipol într-un proces de mentoring de succes. Vom experimenta și vei pleca de la workshop cu sugestii, opinii, alternative, rezolvări la situația ta punctuală.

Urmăriți pagina noastră de Facebook pentru datele evenimentelor viitoare pe următoarele teme: Inspirație finlandeză. Ce poți aplica la clasă începând de mâine.