La clasă, nicio zi nu seamănă cu alta. În fiecare zi avem provocări diferite și situații pe care trebuie să le gestionăm profesionist, de reacția noastră și abilitatea de a le gestiona depinzând de multe ori buna evoluție a copiilor, performanța lor dar și armonia în clasă.  Parteneriatul cu ceilalți profesori dar și cu părintii este de asemenea  crucial pentru un proces educațional eficient și care aduce satisfacții tuturor parților implicate în triunghiul copil-părinte-profesor.

Agenda cursului include: modalități de realizare a managementul clasei de elevi din punct de vedere al spațiului și mediului, stabilirea regulilor clasei și relațiile interpersonale între copii. Cum îi învățam pe copii să își gestioneze conflictele și când intervenim în rezolvarea lor.

Abordăm de asemenea  tendințele globale din sfera managementului clasei, cum sunt practicile de mindfulness, implicarea familiei  și folosirea tehnologiei la clasă, cât și aspecte ce țin de metodologia finlandeză, de exemplu crearea contextelor de învățare și integrarea activităților outdoor.  Secțiunea de lucru în echipă acoperă colaborarea cu alți profesori  privind același colectiv de elevi, planificarea și derularea orelor de  consiliere individuală cu părintii dar și ședințele colective cu părintii.

După finalizarea acestui curs vei putea sa ai propriul toolbox de  provocări și soluții în managementul clasei.

Locuri disponibile: Numărul minim de participanți pentru o grupa este de 10 persoane. Grupele nu vor depăși 20 de participanți. În cazul în care numărul minim de participanți nu este întrunit, este posibila reprogramarea sesiunii.

Pentru detalii si datele de curs disponibile, contactează-ne la adresa learn@teachertraining.ro