Cu experiență de peste 10 ani în design-ul și implementarea de procese de învățare și proiecte pe teme legate de dezvoltare locală, advocacy, antreprenoriat, comunicare, leadership, facilitare, organizare comunitară atât în Romania, cât și în Tajikistan, Burundi, Senegal, Balcani, Andreea se ocupa în prezent de employer branding și dezvoltare organizațională în cadrul BRD, dar și de facilitare grafică, îmbinând cu succes gândirea grafică, spiritul antreprenorial cu dimensiunea de business pentru a găsi soluții și idei inovatoare. În prezent, este membru al International Forum of Visual Practitioners.

“Am învățat cum vizualul găsește mereu o modalitate de a simplifica orice idee și construiește înțelegere dincolo de cuvinte, dincolo de orice impediment de ordin social, cultural, biologic, aducând oameni împreună, creând conexiuni.
Cea mai puternică experiența am trăit-o în Tajikistan, lucrând cu profesori în crearea unei strategii de training pentru facilitarea educației incluzive – nu vorbeam limba tajică, nici rusă și aveam un translator care mă însoțea pretutindeni. În momentul în care am început sa desenez diverse scheme pentru a introduce procese, noțiuni, fața profesorilor s-a luminat – în sfârșit, lucrurile abstracte aveau sens!”