Dan este coach, antreprenor, speaker și autor a trei cărți în engleza, best-seller pe Amazon la categoria Managementul Timpului. Un specialist în productivitate și în menținerea echilibrului din viață, Dan este fondatorul comunității 5AM, a oamenilor care se trezesc la 5 dimineața.

Prin programul său 5AM Productivity, a ajutat mai mult de 500 de antreprenori să își recâștige echilibrul în viața lor și să își mărească productivitatea profesională. Realizează acest lucru prin implementarea principiilor de lifestyle design, adică a unui stil de viață care să echilibreze familia, sănătatea, hobby-urile, spiritualitatea și viața profesională, astfel încât fiecare persoana să trăiască cea mai buna viață posibilă.

De ce este formator pentru noi? “Finnish Teacher Training Centre este o șansa să multiplic ceea ce știu și am validat ca fiind adevarat și să ofer această cunoaștere celor care îmi vor educa și proprii copii. Profesorii care se simt bine, au energie și reușesc ceea ce își propun sunt modele pentru generațiile pe care le formează. Vreau sa contribui la aceasta generație de profesori extraordinari cu experiența și expertiza mea.”