Motto: I have a definition of success. For me, it’s very simple. It’s not about wealth and fame and power. It’s about how many shining eyes I have around me.

Dragoș este trainer și antreprenor. În ultimii 10 ani a livrat peste 6300 de ore de training pe subiecte precum: vorbirea în public, prezentări cu impact, construirea echipei, leadership, negociere, comunicare, managementul timpului, productivitate, utilizarea social media, metode și tehnici de educație non-formală, managementul proiectelor și management general pentru clienți din mediul corporate, societatea civilă, administrația publică locală și centrală, la nivel național și internațional (în Maroc, Spania, Italia, Lituania, Republica Moldova și Armenia).

Dragoș a creat primul training de social media dedicat profesorilor din învățământul superior din România. Este trainer certificat Google for Education și asistent universitar în cadrul Facultății de Administrație și Afaceri, Universitatea din București începând cu anul 2012. Iubește oamenii, călătoriile și noile tehnologii (mai ales în cursurile e-learning și la clasă).

De ce Finnish Teacher Training Centre? “Îmi place să fiu alături de oameni cu care împărtășesc aceleași valori. Educația e prioritatea mea numărul 1 și cred cu tărie că ar trebui să fie și prioritate națională. Așa aleg eu să contribui la o societate mai bună – ajutând dascălii să aibă cât mai mulți shining eyes (ochi sclipitori și curioși) în sala de clasă. Îmi doresc să ajungem să avem în școlile din România cât mai mulți profesori care creează experiențe de învățare utile și care plac.”

Pe Dragoș îl găsiți și aici: www.dragosapostu.ro