Elena este directorul executiv al Fundației Didactica, promotorul Școlii Primare Româno -Finlandeze Sibiu și al Finnish Teacher Training Centre. Elena are 24 de ani de voluntariat la nivel local, naţional şi european.  Managementul de proiect şi mediul ONG le-a luat cu asalt încă de la 14 ani. De atunci a adăugat experiență în companii şi organizaţii publice, din domeniul HORECA, resurse umane, business. A coordonat proiecte naţionale şi europene, a gestionat resurse umane în calitate de leader şi manager, a construit echipe şi organizaţii.

Cu peste 14 ani de experienţă în training în sectorul public, de afaceri şi neguvernamental, în ţară şi străinătate, peste 1000 de clienţi în training, este implicată în organizaţii de tineret la nivel naţional şi european cum ar fi Forumului Organizaţiilor de Tineret din România – FONGTR sau European Confederation of Youth Clubs, ECYC.

Elena este formator acreditat, practician certificat LAB Profile, consultant Belbin Team Roles, coach acreditat Coaching with Enneagram şi 5AM Coaching.