Schimbarea durabilă pe care ne-o dorim cu toții în educație începe cu fiecare dintre noi. Fiecare dintre educatorii, învățătorii și profesorii care își doresc să fie mai buni, mai eficienți, mai creativi și un model pentru elevii lor.

Fundația Didactica este promotorul proiectului SFSB – Școala Primară Româno – Finlandeză în Sibiu. După primii ani, ani în care am crescut și ne bucurăm împreună cu părinții elevilor noștri de rezultate, dorim să ne îndreptam atenția către profesori. Prin Finnish Teacher Training Centre.

Finlanda este țara cu unul dintre cele mai performante sisteme educaționale, iar noi ne dorim să putem adapta și aplica această abordare de succes și în România. Secretul? Profesori extraordinari și extraordinar de bine pregătiți.  Finnish Teacher Training Centre este un centru de formare cu un portofoliu de programe modular și flexibil, construit atât pe competențe generale de dezvoltare personală și a carierei, cât și tehnice, metodologice, specifice corpului didactic. Totul adaptat sistemului local.

Video: Educația în Finlanda

Cum ne-am definit portofoliul și abordarea?

Am vorbit cu voi, dascălii dedicați formării ACUM a oamenilor de MÂINE. Sondăm periodic nevoile de formare și luam pulsul prin fiecare discuție purtată cu cadrele didactice. Cunoaștem din experiența directă a  Școlii Româno – Finlandeze Sibiu provocările zilnice și aplicăm ceea ce predam cu succes în lucrul cu elevii școlii noastre.

Viziunea noastră: Educație transformațională pentru profesori

Consultați de asemenea secțiunea de termeni și condiții.