Politica de plată și livrare

Plată

Prețul produselor este afișat în lei pe site și include toate taxele. În măsura în care există o eroare cu privire la prețul afișat pe site, vă vom aduce la cunoștință în cel mai scurt timp, urmând să vă returnăm suma de bani achitată suplimentar sau să vă solicităm o sumă de bani suplimentară. În măsura în care noul preț nu este mulțumitor pentru dvs., nu răspundeți la solicitarea noastră sau nu vă putem contacta, vă vom anula comanda și vă vom rambursa cât mai curând posibil suma de bani achitată.

Prețurile produselor vor putea fi actualizate/modificare în orice moment, iar această actualizare/modificare va înlocui orice preț anterior. Comenzii dumneavoastră i se vor aplica prețurile de la momentul plasării efective a comenzii.

Plata produselor comandate se poate face astfel: prin ordin de plata/transfer bancar în avans sau plata cu cardul online.

Dacă optați pentru plata online cu cardul bancar, procesarea datelor de pe cardul dumneavoastră se face prin intermediul procesatorului de plati Netopia Payments, iar noi nu vom stoca niciun fel de date referitoare la cardul dumneavoastră.

Dacă optați pentru plata prin card, instituția emitentă a cardului dumneavoastră va proceda la validarea și autorizarea plății. În situația în care tranzacția nu se procesează din motive independente de noi (e.g., fonduri inexistente pe card, card expirat etc.), contractul dintre noi nu se încheie și nu vom avea nicio obligație să livrăm produsele, însă dumneavoastră puteți selecta o altă metodă de plată sau puteți încerca din nou procesarea plății cu un card valid.

Livrare

Livrarea biletelor de acces la cursurile organizate de Teacher Training se face exclusiv electronic. După finalizarea cu succes a plății și confirmarea comenzii, veți primi prin email biletul de acces în format electronic, conținând un cod QR ce va fi scanat la accesul în locația de desfășurare a cursului. Codul QR poate fi scanat atât de pe telefon cât și de pe hârtie, dacă decideți să îl printați în regim propriu.

Teacher Training nu livrează bilete în format fizic.