Curs Fundamental de Inteligență Artificială pentru Profesori

20feb18:3020:00Curs Fundamental de Inteligență Artificială pentru ProfesoriCurs Fundamental de Inteligență Artificială pentru Profesori

Detalii eveniment

EI AI sau Evoluția Inteligenței Artificiale Intuitive

Curs fundamental de inteligență artificială pentru profesori 

Călătorește cu încredere în universul inteligenței artificiale și pregătește-ți  elevii pentru o lume în continuă schimbare. Înscrie-te acum în cursul fundamental de inteligență artificială dedicat profesorilor și descoperă cum să transformi sala de clasă într-un mediu de învățare futurist.

De ce să alegi acest curs în limba română?

 1. Explorarea bazelor AI: Vei pătrunde în adâncurile inteligenței artificiale, de la concepte fundamentale la aplicații pe care le poți folosi de mâine. Vei înțelege cum funcționează algoritmii, machine learning (învățare automată) și rețelele neuronale, fără a vă pierde în tehnicalități inutile.
 2. Implementare practică: 60% din curs este despre practică. Vei avea ocazia de a aplica competențele dobândite în proiectele tale. Crearea de modele AI simple, experimentarea cu date și rezolvarea de probleme reale sunt o parte esențială a cursului.
 3. Adaptare la sala de clasă: Înveți strategii și tehnici pentru a integra AI în planurile de lecție, atât în partea de planificare cât și în activitățile de predare. Descoperi cum să facilitezi explorarea creativă și cum să dezvolți competențe critice pentru elevi, pregătindu-i pentru provocările viitorului digital, indiferent de materia pe care o predai.
 4. Acces la resurse relevante: Beneficiezi de materiale de învățare, exemple și resurse online actualizate continuu. Vei face parte dintr-o comunitate activă de profesori care folosesc AI pentru a-și îmbunătăți munca, creând legături valoroase și schimbând idei inspiraționale.
 5. Certificare a competențelor: La finalul cursului, vei primi o certificare de excelență din partea FTTC, atestând competențele dobândite în domeniul inteligenței artificiale. Acest certificat te va diferenția să fii un lider al schimbării în mediul educațional. Formarea este în curs de avizare ca program complementar național, urmând a putea primi credite transferabile la finalizarea ei.

Investește astăzi în viitorul educației tale!

Ce obții participând la cursul de Inteligență Artificială pentru Profesori?

 1. Oportunități educaționale inovatoare: Prin participarea la acest curs, ai acces la cele mai recente tehnologii educaționale. Inteligența Artificială devine o forță motrice în transformarea educației –  acest curs îți aduce oportunitățile de a explora și implementa soluții inovatoare în sala de clasă.
 2. Competențe actualizate: Lumea se schimbă rapid, iar competențele necesare pentru a pregăti elevii pentru viitor evoluează la fel de rapid. Prin acest curs, îți dezvolți competențe noi pentru a oferi o educație relevantă și adaptată timpurilor.
 3. Conexiuni profesionale valoroase: Cursul oferă oportunitatea de a te conecta cu alți profesori și specialiști din domeniul Inteligenței Artificiale. Ai astfel șansa de a dezvolta relații valoroase, schimba idei inovatoare și beneficia de sprijinul unei comunități active care împărtășește aceleași interese și obiective.
 4. Capacitatea de a inspira și conduce schimbarea: Profesorii care participă la acest curs devin pionieri în adoptarea tehnologiei AI în educație. Când te alături acestui val de schimbare, ai șansa de a inspira și conduce alți profesori, elevi și părinți către un viitor educațional mai inovator și pregătit pentru provocările tehnologice.

Investiția în cunoaștere este investiția în viitor!

Participă la cursul de inteligență artificială pentru profesori și fă pasul decisiv către un viitor educațional mai luminos și mai adaptat timpurilor.

Această descriere a fost realizată în proporție de 80% de către ChatGPT pe baza instrucțiunilor oferite de formatorii noștri 🙂

Programul cursului:

Cursul durează 30 de ore dintre care 12 ore online sincron și 18 ore online asincron. Cele 12 ore online sincron sunt distribuite pe parcursul a 4 săptămâni, două ședințe a câte 1,5 ore, marțea și joia între 18.30 – 20.00, începând cu 20 februarie, după cum urmează:

Săptămâna 1, 20 și 22 februarie

Săptămâna 2, 27 și 29 februarie

Săptămâna 3, 5 și 7 martie

Săptămâna 4, 12 și 14 martie

Evaluare:

Evaluarea progresului și a competențelor se va face printr-o aplicație AI pe tot parcursul cursului.

Bonusuri:

Poți achita prin site-ul nostru cu cardul pentru cariera didactică. Urmează pașii de plată și poți plăti instant și fără efort. Dacă ai nevoie de mai multe informații despre folosirea cardului consultă următorul material pus la dispoziție de autorități: https://www.edu.ro/sites/default/files/Q_A_prima_cariera_didactica.pdf

Cumpără până la 15 februarie 2024 și beneficiezi de un raport special de la European Education Summit 2023.

La absolvirea cu succes a programului primiți ca premiu un voucher în valoare de 100 lei pentru achizitonarea de oricărui produs de pe site-ul https://www.edituradph.ro/.

 

Această imagine a fost generată de către Midjourney/Discord pe baza instrucțiunilor oferite de formatorii noștri 🙂

Mai mult

Oră

(Marți) 18:30 - 20:00

Organizator

Finnish Teacher Training Centre

Finnish Teacher Training Centre este un centru de formare continuă pentru cadrele didactice din învățământul preuniversitar
learn@teachertraining.ro str. Selarilor nr. 3, Sibiu

Learn More

Formatori pentru acest eveniment

 • Anda Laura Silea

  Anda Laura Silea

  Profesor, director, formator

  Anda Laura Silea este profesor de limba și literatura română, director al Liceului Teoretic Ion Codru Drăgușanu din Victoria (BV), cu experiență de peste 10 ani ca formator și expert în domeniul competențelor digitale, debate și public speaking, managementul proiectelor, evaluare școlară, activități outdoor și consilier dezvoltare personală.
  Anda a descoperit că, trăind într-o lume în continuă evoluție, trebuie să adapteze mijloacele și resursele avute la îndemână la nevoilor elevilor.
  Asumarea nevoii de acțiune în avantajul elevilor a dus la promovarea educației digitală și educației media pornind de la ideea că mediul în care trăim este conturat de felul în care înțelegem, utilizăm și adaptăm în avantajul nostru utilizarea tehnologiei digitale.

  Profesor, director, formator

 • Andrei Fotache

  Andrei Fotache

  Expert IT

  Pasionat de tehnologie, cu un istoric de sustinere a cadrelor didactice din punct de vedere tehnic. Certificat ITIL cu peste 7 ani de experiență în implementarea, susținerea și gestionarea platformelor de învățare și a instrumentelor IT în serviciul cadrelor didactice și nu numai. Permanent curios de dezvoltarea noilor tehnologii precum realitatea virtuală și inteligența artificială în strânsă legătură cu activitățile educaționale. Promotor al ideii că orice instrument poate fi folosit pentru dezvoltare în măsura în care este înțeles și folosit.

  “What you do for yourself dies with you when you leave this world, what you do for others, lives on forever.” ― Sir Ken Robinson

  Expert IT

 • Elena Lotrean

  Elena Lotrean

  Formator, profesor și antreprenor

  Elena Lotrean este profesor, trainer și antreprenor în serie. Are 30 de ani de voluntariat la nivel local, național și internațional. Managementul de proiect și mediul ONG le-a luat cu asalt încă de la 14 ani. De atunci a adăugat experiență în companii și organizații publice și private din domeniul Horeca, resurse umane, business și educație.

  Cu peste 22 de ani experiență de business și training, este recomandată de rezultatele pe care le obține pentru clienții săi alături de o echipă excepțională. A condus proiecte naționale și europene, a gestionat resurse umane și financiare, a construit echipe și organizații.

  Condimentele preferate: provocarea, provocarea și a fi mereu #înainteavremurilor. În proiectele ei fanion, Future Capital, Școala Româno-Finlandeză ERI și Finnish Teacher Training Center, și-a dedicat energia creării de viitor pentru copii, formării profesorilor și proiectelor de educație pentru adulți. Din 2018 este Consulul Onorific al Finlandei la Sibiu iar 2023 și l-a dedicat învățării pentru viitor, respectiv felul în care tehnologia și digitalizarea ne vor face viața mai bună.

  2024 este anul în care dorește să aducă tehnologia, digitalizarea și AI mai aproape de profesori.

  Formator, profesor și antreprenor

Bilete

Curs pentru profesori

Curs Revoluționar de Inteligență Artificială pentru Profesori

Cursul de inteligență artificială pe care nu-l poți rata

Biletele nu mai sunt disponibile pentru acest eveniment