EducațIA. Inteligentă sau artificială? - cum să fii bine cu tehnologia

15feb17:3018:30EducațIA. Inteligentă sau artificială? - cum să fii bine cu tehnologiaAI pentru profesori

Detalii eveniment

EducațIA. Inteligentă sau artificială? – cum să fii bine cu tehnologia

Călătorim împreună, pentru 45 de minute, în universul inteligenței artificiale și ce înseamnă ea pentru educație. Care sunt ultimele noutăți și ce ar trebui să știe profesorii pentru a-și face munca memorabilă? Pentru elevii lor, pentru ei, pentru comunitățile în care trăim.

Veți afla care este impactul IA în educație și cum puteți fi profii care sunt #inainteavremurilor.

Împreună cu Elena, Andrei, Anda și invitații lor speciali ne uităm la acele instrumente care ne ajută cel mai mult în munca noastră de profesori și aflăm cum putem să le aprofundăm.

 

Mai mult

Oră

(Joi) 17:30 - 18:30

Organizator

Finnish Teacher Training Centre

Finnish Teacher Training Centre este un centru de formare continuă pentru cadrele didactice din învățământul preuniversitar
learn@teachertraining.ro str. Selarilor nr. 3, Sibiu

Learn More

Formatori pentru acest eveniment

 • Anda Laura Silea

  Anda Laura Silea

  Profesor, director, formator

  Anda Laura Silea este profesor de limba și literatura română, director al Liceului Teoretic Ion Codru Drăgușanu din Victoria (BV), cu experiență de peste 10 ani ca formator și expert în domeniul competențelor digitale, debate și public speaking, managementul proiectelor, evaluare școlară, activități outdoor și consilier dezvoltare personală.
  Anda a descoperit că, trăind într-o lume în continuă evoluție, trebuie să adapteze mijloacele și resursele avute la îndemână la nevoilor elevilor.
  Asumarea nevoii de acțiune în avantajul elevilor a dus la promovarea educației digitală și educației media pornind de la ideea că mediul în care trăim este conturat de felul în care înțelegem, utilizăm și adaptăm în avantajul nostru utilizarea tehnologiei digitale.

  Profesor, director, formator

 • Andrei Fotache

  Andrei Fotache

  Expert IT

  Pasionat de tehnologie, cu un istoric de sustinere a cadrelor didactice din punct de vedere tehnic. Certificat ITIL cu peste 7 ani de experiență în implementarea, susținerea și gestionarea platformelor de învățare și a instrumentelor IT în serviciul cadrelor didactice și nu numai. Permanent curios de dezvoltarea noilor tehnologii precum realitatea virtuală și inteligența artificială în strânsă legătură cu activitățile educaționale. Promotor al ideii că orice instrument poate fi folosit pentru dezvoltare în măsura în care este înțeles și folosit.

  “What you do for yourself dies with you when you leave this world, what you do for others, lives on forever.” ― Sir Ken Robinson

  Expert IT

 • Elena Lotrean

  Elena Lotrean

  Formator, profesor și antreprenor

  Elena Lotrean este profesor, trainer și antreprenor în serie. Are 30 de ani de voluntariat la nivel local, național și internațional. Managementul de proiect și mediul ONG le-a luat cu asalt încă de la 14 ani. De atunci a adăugat experiență în companii și organizații publice și private din domeniul Horeca, resurse umane, business și educație.

  Cu peste 22 de ani experiență de business și training, este recomandată de rezultatele pe care le obține pentru clienții săi alături de o echipă excepțională. A condus proiecte naționale și europene, a gestionat resurse umane și financiare, a construit echipe și organizații.

  Condimentele preferate: provocarea, provocarea și a fi mereu #înainteavremurilor. În proiectele ei fanion, Future Capital, Școala Româno-Finlandeză ERI și Finnish Teacher Training Center, și-a dedicat energia creării de viitor pentru copii, formării profesorilor și proiectelor de educație pentru adulți. Din 2018 este Consulul Onorific al Finlandei la Sibiu iar 2023 și l-a dedicat învățării pentru viitor, respectiv felul în care tehnologia și digitalizarea ne vor face viața mai bună.

  2024 este anul în care dorește să aducă tehnologia, digitalizarea și AI mai aproape de profesori.

  Formator, profesor și antreprenor

Bilete

Acest webinar este gratuit în limita a 1000 de locuri disponibile

EducațIA. Inteligentă sau artificială?- cum să fii bine cu tehnologia

Biletele nu mai sunt disponibile pentru acest eveniment