Atelier Olimpia Meșa - Cum învață oamenii

06sep11:0013:00Atelier Olimpia Meșa - Cum învață oamenii Ajutând copiii și adulții să înțeleagă cum funcționează creierul

Detalii eveniment

Fie că ești părinte, bunic, profesor, terapeut sau ai orice altă meserie care implică educația, am scris cartea “Cum Invata Oamenii” pentru tine și pentru copiii de care ai grijă.

Scopul meu cu această carte și workshopurile asociate ei este să îi ajut pe copii si adulti să înțeleagă modul în care învață oamenii, oferind o perspectivă complet nouă asupra învățării și a studiului. Multe dintre grijile referitoare la rezultatele academice ale copiilor, abilitățile cognitive și starea de bine de la școală vor dispărea odată ce procesele complexe ale creierului sunt înțelese și gestionate mai bine.

După citirea acestei cărți, copiii și adulții vor avea informațiile necesare și certitudinea de a discuta subiecte precum: Ce se întâmplă când înveți? De ce creierul ignoră lucrurile plictisitoare? Cum putem să organizăm învățarea pentru o abordare mai eficientă? și Cum să oprim uitarea? Sper să te bucuri de această carte și să ne vedem curând la workshop!

Prin intermediul poveștilor cu fundament în neuroștiințe Olimpia Meșa, expert în learning design și mamă, dezvăluie cum învață creierul uman și cum poți să îți ajuți copiii să învețe mai inteligent, mai eficient și cu mai multă bucurie. Cartea își extrage ideile din știința cercetării creierului, fără să aibă pretenția unui discurs științific.

Cum învață oamenii este scrisă astfel încât le va stârni interesul copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani, invitându-i într-o călătorie pe care o vor descoperi ca fiind fascinantă. Workshop-ul, creat in baza cartii, ofera oportunitatea de a explora conceptele in mod interactiv si practic.

Despre autor:

Olimpia Meșa este expert și consultant în learning design, bazat pe funcționarea creierului. Este președintele companiei Intructional Design Inc. o companie care se află în spatele a sute de programe de succes, educaționale sau dezvoltate în cadrul corporațiilor, programe on-line sau față în față, livrate în limbi diferite. În plus față de consultarea cu organizațiile Fortune 500 în domeniul proiectelor de învățare, Olimpia este fondatoarea Book to Courses Online School, având obiectivul principal de a învăța autorii cum să transforme o carte de non-ficțiune în cursuri, sau aplicații.

Mai mult

Oră

(Vineri) 11:00 - 13:00

Locație

Sibiu

Organizator

Finnish Teacher Training Centre

Finnish Teacher Training Centre este un centru de formare continuă pentru cadrele didactice din învățământul preuniversitar
learn@teachertraining.ro str. Selarilor nr. 3, Sibiu

Learn More

Bilete

Biletele nu mai sunt disponibile pentru acest eveniment