Atelier Pandemia 4.0 = Părintele-profesor?

22sep16:3019:30Atelier Pandemia 4.0 = Părintele-profesor?

Detalii eveniment

Atelierul “Pandemia 4.0 = Părintele-profesor?” abordează relațiile copil-profesor-școală-părinte și este adresat părinților care doresc să ofere educație de calitate când vine vorba de învățământ la distanță, online sau home-schooling, în cooperare cu profesorii și școala.

Tematică

Abordarea valorizează:

1) relația dintre copil, profesor/școală și părinte;

2) centrarea pe obiectivul comun: educație de calitate vs. centrarea (doar) pe elev pe 3 niveluri:

 • nivelul administrativ – cum organizez sesiunile de învățare (tehnic) și cum pregătesc copilul pentru învățare, cum susțin și însoțesc în învățare?
 • nivelul relațional – cum relaționez cu copilul, profesorul, școala?
 • nivelul conținut – de unde iau conținut? cum procesez conținutul pentru a facilita transferul către copil? cum elaborez sarcinile de învățare/de unde le pot lua?

3) părinte, profesor și alte roluri – managementul rolului

4) solicitări de la rolul de părinte-profesor

Unde

Deoarece noul prieten al anului 2020 este Zoom-ul, acest atelier va avea loc în casa lui virtuală pe 22 septembrie între orele 16.30 –  19.30 tocmai pentru a ilustra mai bine modul în care se poate aborda tematica de mai sus.

Mai mult

Oră

(Marți) 16:30 - 19:30

Locație

Online - Zoom

Organizator

Finnish Teacher Training Centre

Finnish Teacher Training Centre este un centru de formare continuă pentru cadrele didactice din învățământul preuniversitar
learn@teachertraining.ro str. Selarilor nr. 3, Sibiu

Learn More

Formatori pentru acest eveniment

 • Elena Lotrean

  Elena Lotrean

  Formator, profesor și antreprenor

  Elena Lotrean este profesor, trainer și antreprenor în serie. Are 30 de ani de voluntariat la nivel local, național și internațional. Managementul de proiect și mediul ONG le-a luat cu asalt încă de la 14 ani. De atunci a adăugat experiență în companii și organizații publice și private din domeniul Horeca, resurse umane, business și educație.

  Cu peste 22 de ani experiență de business și training, este recomandată de rezultatele pe care le obține pentru clienții săi alături de o echipă excepțională. A condus proiecte naționale și europene, a gestionat resurse umane și financiare, a construit echipe și organizații.

  Condimentele preferate: provocarea, provocarea și a fi mereu #înainteavremurilor. În proiectele ei fanion, Future Capital, Școala Româno-Finlandeză ERI și Finnish Teacher Training Center, și-a dedicat energia creării de viitor pentru copii, formării profesorilor și proiectelor de educație pentru adulți. Din 2018 este Consulul Onorific al Finlandei la Sibiu iar 2023 și l-a dedicat învățării pentru viitor, respectiv felul în care tehnologia și digitalizarea ne vor face viața mai bună.

  2024 este anul în care dorește să aducă tehnologia, digitalizarea și AI mai aproape de profesori.

  Formator, profesor și antreprenor

 • Oana Moșoiu

  Oana Moșoiu

  Formator, Profesor, Expert în educație, formare și evaluare

  Oana este lector universitar, doctor în Științele Educației – Universitatea din București, Facultatea de Psihologie și Științele Educației. Titular al cursurilor de Teoria și metodologia evaluării educaționale și Educație nonformală și dezvoltare comunitară.De asemenea, Oana este formator în educația adulților, formarea continuă a cadrelor didactice, în domeniul educației nonformale și tineretului și formator pentru programul ErasmusPlus – ANPCDEFP.De ce este fondator și formator al Finnish Teacher Training Centre? Oana este un om pasionat de tot ceea ce înseamnă învățare. Evaluarea elevilor este domeniul în care și-a concentrat eforturile recent, pentru a dezvolta un program cu ajutorul căruia profesorii să fie mai pregătiți în a face fața diverselor contexte, oportunități și provocări zilnice ale evaluării.

  Formator, Profesor, Expert în educație, formare și evaluare

Bilete

Te rugăm să te înscri doar în măsura în care ești sigur că poți participa. Locurile fiind limitate dorim să ne asigurăm că persoanele care chiar își doresc să participe au această posibilitate. Vă mulțumim!

Biletele nu mai sunt disponibile pentru acest eveniment