Evaluarea elevilor @ Mureș

08ian(ian 8)09:0009(ian 9)17:00Evaluarea elevilor @ Mureș

Detalii eveniment

Acest curs își propune exersarea și dezvoltarea competențelor de evaluare ale cadrelor didactice, cu precădere planificarea evaluării, proiectarea instrumentelor de evaluare și realizarea evaluării, în vederea eficientizării învățării, creșterii calității și obiectivității evaluării și diminuării efectelor blocatoare ale situațiilor de evaluare.

Principalele tematici abordate sunt:

 • Introducere în evaluarea educațională. Noi tendințe în domeniul evaluării rezultatelor învățării.
 • Evaluarea în Romania; Evaluarea în școala finlandeză – abordări comparative, compatibilități, posibilități de transfer de bune practici.
 • Planificarea și realizarea evaluării
 • Proiectarea instrumentelor de evaluare
 • Utilizarea specificului evaluării formative în eficientizarea învățării.

Mai mult

Oră

8 (Miercuri) 09:00 - 9 (Joi) 17:00

Locație

Mures

Va fi confirmata in timp util

Organizator

Finnish Teacher Training Centre

office@teachertraining.ro str. Dealului nr. 6, Sibiu

Learn More

Formatori pentru acest eveniment

 • Elena Lotrean

  Elena Lotrean

  Formator, Profesor și Antreprenor

  În calitate de consul onorific al Finlandei la Sibiu, din mai 2018, Elena are responsabilități în Sibiu, Alba, Deva, Timișoara, Arad, Caraș-Severin, Cluj, Brașov, Bihor, Maramureș.

  În rolul său de fondator al Școlii primare româno-finlandeze din Sibiu, din mai 2015, Elena promovează spiritul de echipă, creativitatea, cooperarea și curiozitatea, adoptând o abordare inovatoare a educației și orientată spre viitor. Activitățile școlii reflectă tendințele actuale fără a sacrifica valorile tradiționale. Ele încurajează educația și învățarea prin crearea de contexte de învățare adaptate nevoilor copiilor, conectate la lumea în continuă schimbare. Cu alte cuvinte, aici se pregătesc copiii pentru viață.

  Elena este, de asemenea, președinte al Patronatului Tinerilor Antreprenori din Sibiu, susținând, promovând și reprezentând interesele profesionale, economice și sociale ale tinerilor antreprenori din regiune, investițiile acestora și entitățile economice fondate de aceștia.

  Timp de 2 ani, din iunie 2012 până în 2014, Elena a acționat în calitate de președinte al Confederației Europene a cluburilor de tineret, o rețea europeană de organizații de lucru pentru tineret și cluburi de tineret care practică și promovează munca deschisă pentru tineret și educația non-formală. Organizația are în centrul său sprijinirea cluburilor de tineret și a altor forme de muncă a tinerilor.

  Formator, Profesor și Antreprenor

 • Oana Moșoiu

  Oana Moșoiu

  Formator, Profesor, Expert în educație, formare și evaluare

  Oana este lector universitar, doctor în Științele Educației – Universitatea din București, Facultatea de Psihologie și Științele Educației. Titular al cursurilor de Teoria și metodologia evaluării educaționale, Educație nonformală și dezvoltare comunitară, coordonare executivă program Dublă Licență cu VIA University College din Danemarca (VIA UC).

  De asemenea, Oana este formator în educația adulților, formarea continuă a cadrelor didactice, în domeniul educației nonformale și tineretului și formator pentru programul ErasmusPlus – ANPCDEFP. Coordonează programe de formare continua a cadrelor didactice derulate de către PROEDUS – Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive București – Primăria București – Consiliul General al Municipiului București.

  Este inițiator și coordonator al programului de educație pentru părinți Școala Familiei www.scoala-familiei.ro

  De ce este formator al Finnish Teacher Training Centre? Oana este un om pasionat de tot ceea ce înseamnă învățare. Evaluarea elevilor este domeniul în care și-a concentrat eforturile recent, pentru a dezvolta un program cu ajutorul căruia profesorii să fie mai pregătiți în a face fața diverselor contexte, oportunități și provocări zilnice ale evaluării.

  Pe Oana o găsiți și aici: trainingulmeu.ro

  Formator, Profesor, Expert în educație, formare și evaluare

Bilete

Biletele nu mai sunt disponibile pentru acest eveniment