Evaluarea elevilor @ Mureș

08ian(ian 8)09:0009(ian 9)17:00Evaluarea elevilor @ Mureș

Detalii eveniment

Acest curs își propune exersarea și dezvoltarea competențelor de evaluare ale cadrelor didactice, cu precădere planificarea evaluării, proiectarea instrumentelor de evaluare și realizarea evaluării, în vederea eficientizării învățării, creșterii calității și obiectivității evaluării și diminuării efectelor blocatoare ale situațiilor de evaluare.

Principalele tematici abordate sunt:

 • Introducere în evaluarea educațională. Noi tendințe în domeniul evaluării rezultatelor învățării.
 • Evaluarea în Romania; Evaluarea în școala finlandeză – abordări comparative, compatibilități, posibilități de transfer de bune practici.
 • Planificarea și realizarea evaluării
 • Proiectarea instrumentelor de evaluare
 • Utilizarea specificului evaluării formative în eficientizarea învățării.

Mai mult

Oră

8 (Miercuri) 09:00 - 9 (Joi) 17:00

Locație

Mures

Va fi confirmata in timp util

Organizator

Finnish Teacher Training Centre

Finnish Teacher Training Centre este un centru de formare continuă pentru cadrele didactice din învățământul preuniversitar
learn@teachertraining.ro str. Selarilor nr. 3, Sibiu

Learn More

Formatori pentru acest eveniment

 • Elena Lotrean

  Elena Lotrean

  Formator, profesor și antreprenor

  Elena Lotrean este profesor, trainer și antreprenor în serie. Are 30 de ani de voluntariat la nivel local, național și internațional. Managementul de proiect și mediul ONG le-a luat cu asalt încă de la 14 ani. De atunci a adăugat experiență în companii și organizații publice și private din domeniul Horeca, resurse umane, business și educație.

  Cu peste 22 de ani experiență de business și training, este recomandată de rezultatele pe care le obține pentru clienții săi alături de o echipă excepțională. A condus proiecte naționale și europene, a gestionat resurse umane și financiare, a construit echipe și organizații.

  Condimentele preferate: provocarea, provocarea și a fi mereu #înainteavremurilor. În proiectele ei fanion, Future Capital, Școala Româno-Finlandeză ERI și Finnish Teacher Training Center, și-a dedicat energia creării de viitor pentru copii, formării profesorilor și proiectelor de educație pentru adulți. Din 2018 este Consulul Onorific al Finlandei la Sibiu iar 2023 și l-a dedicat învățării pentru viitor, respectiv felul în care tehnologia și digitalizarea ne vor face viața mai bună.

  2024 este anul în care dorește să aducă tehnologia, digitalizarea și AI mai aproape de profesori.

  Formator, profesor și antreprenor

 • Oana Moșoiu

  Oana Moșoiu

  Formator, Profesor, Expert în educație, formare și evaluare

  Oana este lector universitar, doctor în Științele Educației – Universitatea din București, Facultatea de Psihologie și Științele Educației. Titular al cursurilor de Teoria și metodologia evaluării educaționale și Educație nonformală și dezvoltare comunitară.De asemenea, Oana este formator în educația adulților, formarea continuă a cadrelor didactice, în domeniul educației nonformale și tineretului și formator pentru programul ErasmusPlus – ANPCDEFP.De ce este fondator și formator al Finnish Teacher Training Centre? Oana este un om pasionat de tot ceea ce înseamnă învățare. Evaluarea elevilor este domeniul în care și-a concentrat eforturile recent, pentru a dezvolta un program cu ajutorul căruia profesorii să fie mai pregătiți în a face fața diverselor contexte, oportunități și provocări zilnice ale evaluării.

  Formator, Profesor, Expert în educație, formare și evaluare

Bilete

Biletele nu mai sunt disponibile pentru acest eveniment