Creativitate

22ian(ian 22)09:0023(ian 23)14:00Creativitate

Detalii eveniment

Ne place să călătorim! Cum se desfășoară traficul în Anglia? Sau poate în Cipru? Pe care bandă circulă autovehiculele?

Gândește-te că poate așa va fi și la noi, atunci când, după curs, vei ieși la plimbare. Te poți gândi la acest lucru?

Ne place să deținem controlul: atunci când călătorim alegem mijlocul de transport, știm cu exactitate care e traseul, unde ne vom caza, ce vom experimenta, cum ne vom petrece fiecare zi!

Bine, bine dar unde e noutatea, spontaneitatea, deschiderea spre noile provocări, în a explora lucruri cunoscute dar sub alte aspecte, să le privim cu o altă atitudine, să vrem să facem o altă alegere, o altfel de călătorie.

A fi creativ înseamnă dezvoltarea proceselor care țin, în primul rând, de gândirea în afara cutiei și identificarea unor soluții eficiente în orice tip de profesie. Unde este creativitatea noastră și care sunt motivele care duc la diminuarea procesului creativ?

Cum putem transforma învățarea teoretică, tradițională, uneori rigidă în învățare creativă, eficientă, atractivă.

Suntem la un curs de creativitate, un curs ce are un procent de 90% practică… da, teoria o găsim în cărți, o putem citi, ceea ce îmi doresc e să conștientizați că lucrurile, activitățile și sarcinile pot fi îndeplinite mult mai ușor dacă ne adresăm nouă propriile idei, ipoteze, asumpții, probleme.

Cu toții spunem că avem nevoie de idei mai bune, de alte idei… dar oare cum le putem găsi ? Sau poate că găsim acea idee aplicată deja… ce se întâmplă cu noi, sau în noi, în acel moment?

Eu, Monica Șurubaru psiholog și formator cu experiență în management cultural, industrii creative și psiho-pedagogie vă propun un curs în care fiecare dintre voi devine co-creator și modelator al propriului conținut. Metodă, tehnică și instrumente concrete prin care poți privi situația din afara cutiei.

Cursul se va desfășura online după cum urmează:

22 ianuarie: 09:00-14:00

23 ianuarie: 09:00-14:00

 După achitarea taxei fiecare participant va primi link-ul pentru conectare. Limita locurilor disponibile este de 25.

Mai mult

Oră

22 (Vineri) 09:00 - 23 (Sâmbătă) 14:00

Locație

Online - Zoom

Organizator

Finnish Teacher Training Centre

Finnish Teacher Training Centre este un centru de formare continuă pentru cadrele didactice din învățământul preuniversitar
learn@teachertraining.ro str. Selarilor nr. 3, Sibiu

Learn More

Formatori pentru acest eveniment

 • Monica Șurubaru

  Monica Șurubaru

  Monica Șurubaru este absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educatiei a Universității București, specializarea Psihologie și a masterului de Psihologie clinică, hipnoză și intervenții terapeutice de scurtă durată. De-a lungul timpului a acumulat experiență în activități de voluntariat, la nivel local și național, antreprenoriat, management de proiect, resurse umane și financiar atât în sectorul privat dar și în cel public.

  Ultimii ani, peste 4, o găsesc în cadrul Școlii Româno-Finlandeze ERI Sibiu unde este psiholog, atestat de CPR, trainer, realizând programe de dezvoltare personală și consiliere pentru copii și adulți, fiind un real sprijin pentru cadrele didactice în activitatea acestora. În decursul activității sale a acumulat experiență în domeniul educației nonformale, a susținut cursuri de comunicare, eficiență și productivitate personală în cadrul programelor de formare continuă a cadrelor didactice derulate de către Finnish Teacher Training Center Sibiu.

  Consideră că prin cunoștințele și experiențele dobândite de-a lungul timpului, interacțiunea cu persoane care au lăsat o amprentă în dezvoltarea ei profesională și personală, este timpul să dea înapoi.
  Misiunea Monicăi este să creeze oportunități complete, complexe și benefice de învățare și dezvoltare, pentru cei care își doresc o evoluție holistică.

Bilete

Folosește codul "debut30" dacă ești profesor sau învățător în primii 3 ani de activitate pentru a beneficia de un discount de 30%. Folosește codul "grup 4+" în momentul în care înscrii 4 persoane pentru a beneficia de discountul de 25%.

Biletele nu mai sunt disponibile pentru acest eveniment