Educația centrată pe elevul secolului 21 - Soluții din România și Finlanda

07mai17:0020:00Educația centrată pe elevul secolului 21 - Soluții din România și Finlanda

Detalii eveniment

Pandemia SARS–CoV-2 a produs o schimbare majoră în educație la nivel global, dar mai ales la nivel național prin trecerea bruscă a activităților în mediul online.

A fost o perioadă dificilă pentru toată lumea, deoarece am fost nevoiți să ne adaptăm extrem de rapid noilor reguli impuse de pandemie. Acest lucru a dus la noi abordări în educație care și-au lăsat amprenta asupra elevului, elementul în jurul căruia gravitează  întregul sistem de învățământ.

Conferința “Educația centrată pe elevul secolului 21 – Soluții din România și Finlanda” aduce în prim plan bune practici pentru o educație centrată pe nevoile elevului: de la educația remedială la pedagogia digitală și adaptarea la noua realitate educatională.

Alături de invitații noștri vom face cunoscute soluții din România și Finlanda și vom aduce în discuție inevitabilitatea conștientizării pedagogiei digitale ca normalitate într-un învățământ modern și eficient.

În zilele următoare vă vom dezvălui invitații noștri speciali care își vor prezenta perspectiva unică asupra subiectelor propuse. Specialiști recunoscuți în domeniile lor, dornici să contribuie și să împărtășească din experiența lor pentru a sprijini profesorii în implementarea unei noi abordări, centrată pe elevul secolului XXI.

Link event: https://www.facebook.com/events/482173409807804

Vă așteptăm!

Mai mult

Oră

(Vineri) 17:00 - 20:00

Locație

Online - Zoom

Bilete

Biletele nu mai sunt disponibile pentru acest eveniment