iulie, 2019

25iul(iul 25)15:0027(iul 27)17:00Evaluarea elevilor între testare și învățare @ București

Mai mult

Detalii eveniment

Acest curs își propune exersarea și dezvoltarea competențelor de evaluare a cadrelor didactice, cu precădere planificarea evaluării, proiectarea instrumentelor de evaluare și realizarea evaluării, în vederea eficientizării învățării, creșterii calității și obiectivității evaluării și diminuării efectelor blocatoare ale situațiilor de evaluare.

Principalele tematici abordate sunt:

– Introducere în evaluarea educațională. Noi tendințe în domeniul evaluării rezultatelor învățării.
– Evaluarea în Romania; Evaluarea în școala finlandeză – abordări comparative, compatibilități, posibilități de transfer de bune practici.
– Planificarea și realizarea evaluării – Proiectarea instrumentelor de evaluare
– Utilizarea specificului evaluării formative în eficientizarea învățării.

Oră

25 (Joi) 15:00 - 27 (Sâmbătă) 17:00

Locație

București

Formatori pentru acest eveniment

  • Oana Moșoiu

    Oana Moșoiu

    Formator, Profesor, Expert în educație, formare și evaluare

    Oana este lector universitar, doctor în Științele Educației – Universitatea din București, Facultatea de Psihologie și Științele Educației. Titular al cursurilor de Teoria și metodologia evaluării educaționale, Educație nonformală și dezvoltare comunitară, coordonare executivă program Dublă Licență cu VIA University College din Danemarca (VIA UC). De asemenea, Oana este formator în educația adulților, formarea continuă a cadrelor didactice, în domeniul educației nonformale și tineretului și formator pentru programul ErasmusPlus – ANPCDEFP. Coordonează programe de formare continua a cadrelor didactice derulate de către PROEDUS – Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive București – Primăria București – Consiliul General al Municipiului București. Este inițiator și coordonator al programului de educație pentru părinți Școala Familiei www.scoala-familiei.ro De ce este formator al Finnish Teacher Training Centre? Oana este un om pasionat de tot ceea ce înseamnă învățare. Evaluarea elevilor este domeniul în care și-a concentrat eforturile recent, pentru a dezvolta un program cu ajutorul căruia profesorii să fie mai pregătiți în a face fața diverselor contexte, oportunități și provocări zilnice ale evaluării. Pe Oana o găsiți și aici: trainingulmeu.ro

    Formator, Profesor, Expert în educație, formare și evaluare

Bilete

Discount-urile de grup (4 sau mai multe persoane) vor fi aplicate în coș.

  • Grup 4+ participanți

Preț 1.000,00 lei

Număr persoane -1 +

Preț total 1.000,00 lei

Întreabă înainte de a cumpăra