Evaluarea elevilor @Sibiu

17sep(sep 17)15:0019(sep 19)17:00Evaluarea elevilor @Sibiu

Detalii eveniment

Acest curs își propune exersarea și dezvoltarea competențelor de evaluare ale cadrelor didactice, cu precădere planificarea evaluării, proiectarea instrumentelor de evaluare și realizarea evaluării, în vederea eficientizării învățării, creșterii calității și obiectivității evaluării și diminuării efectelor blocatoare ale situațiilor de evaluare.

Principalele tematici abordate sunt:

 • Introducere în evaluarea educațională. Noi tendințe în domeniul evaluării rezultatelor învățării.
 • Evaluarea în Romania; Evaluarea în școala finlandeză – abordări comparative, compatibilități, posibilități de transfer de bune practici.
 • Planificarea și realizarea evaluării
 • Proiectarea instrumentelor de evaluare
 • Utilizarea specificului evaluării formative în eficientizarea învățării.

Prețul cursului este de 800 de lei, dar ne dorim să venim în întâmpinarea profesorilor în această perioadă incertă pentru toată lumea. Astfel ca prețul pentru acest curs are un discount de 40%, dacă la înscriere introduceți codul #reducere40

Prima zi de curs, în data de 17 septembrie 2020, va începe la ora 15, urmând ca în următoarele două zile cursurile să înceapă la ora 9 și să se termine la ora 17, cu pauză de prânz.

Cursul se va desfășura față în față, de aceea numărul participanților este limitat la 15. Vă asigurăm că vom lua toate măsurile impuse de autorități pentru prevenirea răspândirii virusului COVID 19.

Mai mult

Oră

17 (Joi) 15:00 - 19 (Sâmbătă) 17:00

Locație

Școala Primară Româno-Finlandeză

Strada Dealului Nr. 6, CP 550116

Organizator

Finnish Teacher Training Centre

office@teachertraining.ro str. Dealului nr. 6, Sibiu

Learn More

Formatori pentru acest eveniment

 • Oana Moșoiu

  Oana Moșoiu

  Formator, Profesor, Expert în educație, formare și evaluare

  Oana este lector universitar, doctor în Științele Educației – Universitatea din București, Facultatea de Psihologie și Științele Educației. Titular al cursurilor de Teoria și metodologia evaluării educaționale, Educație nonformală și dezvoltare comunitară, coordonare executivă program Dublă Licență cu VIA University College din Danemarca (VIA UC).

  De asemenea, Oana este formator în educația adulților, formarea continuă a cadrelor didactice, în domeniul educației nonformale și tineretului și formator pentru programul ErasmusPlus – ANPCDEFP. Coordonează programe de formare continua a cadrelor didactice derulate de către PROEDUS – Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive București – Primăria București – Consiliul General al Municipiului București.

  Este inițiator și coordonator al programului de educație pentru părinți Școala Familiei www.scoala-familiei.ro

  De ce este formator al Finnish Teacher Training Centre? Oana este un om pasionat de tot ceea ce înseamnă învățare. Evaluarea elevilor este domeniul în care și-a concentrat eforturile recent, pentru a dezvolta un program cu ajutorul căruia profesorii să fie mai pregătiți în a face fața diverselor contexte, oportunități și provocări zilnice ale evaluării.

  Pe Oana o găsiți și aici: trainingulmeu.ro

  Formator, Profesor, Expert în educație, formare și evaluare

Bilete

Biletele nu mai sunt disponibile pentru acest eveniment