Evaluarea elevilor @Sibiu

17sep(sep 17)15:0019(sep 19)17:00Evaluarea elevilor @Sibiu

Detalii eveniment

Acest curs își propune exersarea și dezvoltarea competențelor de evaluare ale cadrelor didactice, cu precădere planificarea evaluării, proiectarea instrumentelor de evaluare și realizarea evaluării, în vederea eficientizării învățării, creșterii calității și obiectivității evaluării și diminuării efectelor blocatoare ale situațiilor de evaluare.

Principalele tematici abordate sunt:

  • Introducere în evaluarea educațională. Noi tendințe în domeniul evaluării rezultatelor învățării.
  • Evaluarea în Romania; Evaluarea în școala finlandeză – abordări comparative, compatibilități, posibilități de transfer de bune practici.
  • Planificarea și realizarea evaluării
  • Proiectarea instrumentelor de evaluare
  • Utilizarea specificului evaluării formative în eficientizarea învățării.

Prețul cursului este de 800 de lei, dar ne dorim să venim în întâmpinarea profesorilor în această perioadă incertă pentru toată lumea. Astfel ca prețul pentru acest curs are un discount de 40%, dacă la înscriere introduceți codul #reducere40

Prima zi de curs, în data de 17 septembrie 2020, va începe la ora 15, urmând ca în următoarele două zile cursurile să înceapă la ora 9 și să se termine la ora 17, cu pauză de prânz.

Cursul se va desfășura față în față, de aceea numărul participanților este limitat la 15. Vă asigurăm că vom lua toate măsurile impuse de autorități pentru prevenirea răspândirii virusului COVID 19.

Mai mult

Oră

17 (Joi) 15:00 - 19 (Sâmbătă) 17:00

Locație

Școala Primară Româno-Finlandeză

Strada Dealului Nr. 6, CP 550116

Organizator

Finnish Teacher Training Centre

Finnish Teacher Training Centre este un centru de formare continuă pentru cadrele didactice din învățământul preuniversitar
learn@teachertraining.ro str. Selarilor nr. 3, Sibiu

Learn More

Formatori pentru acest eveniment

Bilete

Biletele nu mai sunt disponibile pentru acest eveniment