Luna februarie- ”Luna Stării de Bine a Profesorului” @Cluj Transylvania College

08feb10:0013:00Luna februarie- ”Luna Stării de Bine a Profesorului” @Cluj Transylvania CollegeVrem o țară pentru oamenii ei

Detalii eveniment

Educația în România are mare nevoie de încredere, de unitate, de solidaritate. Chiar daca un profesor e singur în clasă, nu trebuie să fie #SingurLaClasă. Avem încredere în profesori, dar trebuie să le și oferim sprijinul necesar ca ei să se simtă confortabil în rolul lor de creatori de educație. Sănătatea emoțională și socială a profesorului are un impact pozitiv în comportamentul și succesul școlar al elevilor.

Finnish Teacher Training Center împreună cu Programul Profesori Fericiți pentru România al Fundației Transylvania College și-au propus să inițieze un parteneriat pentru profesori.

Începem cu 10 fondatori de școli din România și declarăm împreună februarie „Luna Stării de Bine a Profesorului” în educația românească. Pe parcursul lunii februarie vor fi organizate 10 workshopuri dedicate profesorilor, o invitație deschisă pentru a împărtăși metode, experiențe și modele de bună practică.

Workshop-ul de la Cluj va avea loc la Transylvania College și va fi susținut de Simona Baciu.

Accesul este liber, după înscrierea pe site, dar locurile sunt limitate la 40.

Mai mult

Oră

(Sâmbătă) 10:00 - 13:00

Locație

Transylvania College

Aleea Băișoara 2

Organizator

Finnish Teacher Training Centre

Finnish Teacher Training Centre este un centru de formare continuă pentru cadrele didactice din învățământul preuniversitar
learn@teachertraining.ro str. Selarilor nr. 3, Sibiu

Learn More

Bilete

Înscrierea este gratuită în limita celor 40 de locuri disponibile

Biletele nu mai sunt disponibile pentru acest eveniment