Luna februarie- ”Luna Stării de Bine a Profesorului” @Craiova Școala Româno-Britanică

22feb10:0013:00Luna februarie- ”Luna Stării de Bine a Profesorului” @Craiova Școala Româno-BritanicăVrem o țară pentru oamenii ei

Detalii eveniment

Educația în România are mare nevoie de încredere, de unitate, de solidaritate. Chiar daca un profesor e singur în clasă, nu trebuie să fie #SingurLaClasă. Avem încredere în profesori, dar trebuie să le și oferim sprijinul necesar ca ei să se simtă confortabil în rolul lor de creatori de educație. Sănătatea emoțională și socială a profesorului are un impact pozitiv în comportamentul și succesul școlar al elevilor.

Finnish Teacher Training Center împreună cu Programul Profesori Fericiți pentru România al Fundației Transylvania College și-au propus să inițieze un parteneriat pentru profesori.

Începem cu 10 fondatori de școli din România și declarăm împreună februarie „Luna Stării de Bine a Profesorului” în educația românească. Pe parcursul lunii februarie vor fi organizate 10 workshopuri dedicate profesorilor, o invitație deschisă pentru a împărtăși metode, experiențe și modele de bună practică.

Workshop-ul de la Craiova va avea loc la Școala Britanică și va fi susținut de Cristina Cătană-Bucă.

Accesul este liber, după înscrierea pe site, dar locurile sunt limitate la 40.

Mai mult

Oră

(Sâmbătă) 10:00 - 13:00

Locație

Școala Româno-Britanică

Strada Gheorghe Bibescu nr. 15A

Organizator

Finnish Teacher Training Centre

Finnish Teacher Training Centre este un centru de formare continuă pentru cadrele didactice din învățământul preuniversitar
learn@teachertraining.ro str. Selarilor nr. 3, Sibiu

Learn More

Bilete

Înscrierea este gratuită în limita celor 40 de locuri disponibile

Biletele nu mai sunt disponibile pentru acest eveniment