Luna februarie- ”Luna Stării de Bine a Profesorului” - Webinar Neuroștiințe și Starea de Bine a Profesorului

15feb17:0018:00Luna februarie- ”Luna Stării de Bine a Profesorului” - Webinar Neuroștiințe și Starea de Bine a ProfesoruluiVrem o țară pentru oamenii ei

Detalii eveniment

Finnish Teacher Training Centre Sibiu și Profesori Fericiți pentru România organizează, în luna februarie, cea de-a doua ediție a Lunii Stării de Bine a Profesorului, un program prin care se promovează beneficiile stării de bine a profesorilor, în clasă și în afara ei, pentru că sănătatea emoțională și socială a profesorului are un impact pozitiv în comportamentul și succesul școlar al elevilor.

Webinarul Neuroștiințe și starea de Bine a Profesorului va trata, din punct de vedere al chimiei și biologiei, modul în care starea de bine influențează capacitățile fiziologice ale creierului. Invitata Elenei Lotrean, fondatoarea Finnish Teacher Training Center, la acest webinar este Laura Popa, care va împărtăși participanților din experiența sa de profesor, mentor, director și formator.

Cîteva din punctele atinse în cadrul acestui webinar sunt:

  • neuroplasticitatea;
  • blocajele emoționale și motivarea învățării indiferent de context;
  • dezvoltarea strategiilor pentru consolidarea cunoștințelor;

Vă reamintim că participarea la acest webinar este gratuită. Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți în partea de jos a acestei pagini.

Vă așteptăm cu drag!

Mai mult

Oră

(Luni) 17:00 - 18:00

Organizator

Finnish Teacher Training Centre

Finnish Teacher Training Centre este un centru de formare continuă pentru cadrele didactice din învățământul preuniversitar
learn@teachertraining.ro str. Selarilor nr. 3, Sibiu

Learn More

Bilete

Biletele nu mai sunt disponibile pentru acest eveniment