Luna februarie- ”Luna Stării de Bine a Profesorului” @Timișoara Școala Babel

29feb10:0013:00Luna februarie- ”Luna Stării de Bine a Profesorului” @Timișoara Școala BabelVrem o țară pentru oamenii ei

Detalii eveniment

Educația în România are mare nevoie de încredere, de unitate, de solidaritate. Chiar daca un profesor e singur în clasă, nu trebuie să fie #SingurLaClasă. Avem încredere în profesori, dar trebuie să le și oferim sprijinul necesar ca ei să se simtă confortabil în rolul lor de creatori de educație. Sănătatea emoțională și socială a profesorului are un impact pozitiv în comportamentul și succesul școlar al elevilor.

Finnish Teacher Training Center împreună cu Programul Profesori Fericiți pentru România al Fundației Transylvania College și-au propus să inițieze un parteneriat pentru profesori.

Începem cu 10 fondatori de școli din România și declarăm împreună februarie „Luna Stării de Bine a Profesorului” în educația românească. Pe parcursul lunii februarie vor fi organizate 10 workshopuri dedicate profesorilor, o invitație deschisă pentru a împărtăși metode, experiențe și modele de bună practică.

Workshop-ul de la Timișoara va avea loc la Școala Babel și va fi susținut de Monica Diaconu.

Accesul este liber, după înscrierea pe site, dar locurile sunt limitate la 40.

Mai mult

Oră

(Sâmbătă) 10:00 - 13:00

Locație

Școala Babel

Strada 1 Decembrie 1918, Nr. 93

Organizator

Finnish Teacher Training Centre

office@teachertraining.ro str. Dealului nr. 6, Sibiu

Learn More

Bilete

Înscrierea este gratuită în limita celor 40 de locuri disponibile

Biletele nu mai sunt disponibile pentru acest eveniment