Luna februarie- ”Luna Stării de Bine a Profesorului” - Webinar Cum ne păstrăm sănătatea la școală?

18feb18:0019:00Luna februarie- ”Luna Stării de Bine a Profesorului” - Webinar Cum ne păstrăm sănătatea la școală?Vrem o țară pentru oamenii ei

Detalii eveniment

Finnish Teacher Training Centre Sibiu și Profesori Fericiți pentru România organizează, în luna februarie, cea de-a doua ediție a Lunii Stării de Bine a Profesorului, un program prin care se promovează beneficiile stării de bine a profesorilor, în clasă și în afara ei, pentru că sănătatea emoțională și socială a profesorului are un impact pozitiv în comportamentul și succesul școlar al elevilor.

Avenor College vă invită la webinarul „Cum ne păstrăm sănătatea la școală?”, alături de invitatul nostru special Conf. Dr. Mihai Craiu, Medic Primar Pediatru – o voce influentă și bine cunoscută, în marea de informații cu care ne confruntăm legate de pandemie.

Domnul doctor ne va răspunde la întrebări și ne va oferi sfaturi practice despre gestionarea grijilor asociate cu reînceperea școlilor.

  • Cum putem rămâne în siguranță, în timp ce ne întâlnim elevii în sălile de clasă?
  • Cum ne putem păstra în siguranță elevii?
  • Ce măsuri suplimentare putem să luăm în această perioadă?

Avenor College susține prin acest webinar inițiativa “Luna Stării de Bine a Profesorului”.

Vă reamintim că participarea la acest webinar este gratuită. Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți în partea de jos a acestei pagini.

Vă așteptăm cu drag!

Mai mult

Oră

(Joi) 18:00 - 19:00

Organizator

Finnish Teacher Training Centre

Finnish Teacher Training Centre este un centru de formare continuă pentru cadrele didactice din învățământul preuniversitar
learn@teachertraining.ro str. Selarilor nr. 3, Sibiu

Learn More

Bilete

Biletele nu mai sunt disponibile pentru acest eveniment