”Luna Stării de Bine a Profesorului” - Comunicarea Relațională și starea de Bine în Școală

25feb17:0018:00”Luna Stării de Bine a Profesorului” - Comunicarea Relațională și starea de Bine în ȘcoalăVrem o țară pentru oamenii ei

Detalii eveniment

Finnish Teacher Training Centre Sibiu și Profesori Fericiți pentru România organizează, în luna februarie, cea de-a doua ediție a Lunii Stării de Bine a Profesorului, un program prin care se promovează beneficiile stării de bine a profesorilor, în clasă și în afara ei, pentru că sănătatea emoțională și socială a profesorului are un impact pozitiv în comportamentul și succesul școlar al elevilor.

Acestei inițiative s-au alăturat 10 școli private din țară: Transylvania College (Cluj-Napoca), Școala Gimnazială Româno-Finlandeză (București), Avenor College (București), Școala Prems (Brașov), Școala Internațională Paradis (Iași), Școala Internațională (Baia Mare), Școală Româno-Britanică (Craiova), Școala Petre Ispirescu (Constanța), Școala Babel (Timișoara) și Școala Gimnazială Româno-Finlandeză ERI (Sibiu).

Școala Româno-Britanică și Institutul de Comunicarea Relațională Antonia Noel vă invită la webinarul „Comunicarea Relațională și starea de BINE în școală”.
În cadrul evenimentului, invitata noastră, Antonia Noel, va prezenta instrumente specifice COMUNICĂRII RELAȚIONALE care ne pot ajuta să menținem starea de bine în școală și motivarea profesorilor, elevilor și părinților din comunitățile noastre profesionale.
Expert în domeniul Comunicării și al Relațiilor Interpersonale, Antonia Noël este consultant în comunicare, formator specializat în educarea adulților și a copiilor prin Comunicarea Relațională®, doctorand în Științele Comunicării.
De peste cinsprezece ani de zile susține cursuri, conferințe, seminarii deschise publicului larg pe tema comunicării și a relațiilor interumane, prin care îi ajută pe oameni să comunice mai bine. O parte din activitatea sa este concentrată într-o serie de emisiuni televizate, în care oferă o abordare practică a psihologiei relațiilor interumane (relațiile de cuplu, relația părinte-copil, relațiile profesionale). Antonia este autoarea cărților din colecția « Comunicare psiho-sociala acasă și la scoală » prin care abordează universul emoțional cu care ne confruntăm fiecare dintre noi.
Doctorand în Științele Comunicării, autoarea a absolvit cursurile Universității de Litere din Nancy, cu specializarea în Mediere Culturală și Comunicare, ale Universității François Rabelais din Tours, filiera Jurnalism, ale Universității București, cu masterul francofon Média-Développement-Société. Antonia este Formator certificat în Metoda ESPERE®, fondata de Jacques Salome si absolventa a programului de Formatori specializati pe Copilaria Timpurie la Institut Petite Enfance Boris Cyrulnik (Franța), fiind singura persoană din România care a urmat acest curs, bazat pe cele mai recente studii în Neuroștiințe.
Antonia Noël a decis să transmită toate cunoștințele sale celor interesați să-și dezvolte comunicarea, lansând programul de formare în Consilieri în Comunicare Relațională®. Scopul lansării Institutului de Comunicare Relațională este acela de a crea o comunitate de consultanți care vor disemina Comunicarea Relațională® la nivel de societate. Un alt obiectiv al acestui proiect este de a aduce Comunicarea Relațională® în școli, ca materie de sine stătătoare.
Școala Româno-Britanică susține prin acest webinar inițiativa “Luna Stării de Bine a Profesorului”.
Participarea la acest webinar este gratuită. Tot ce trebuie să faceți este să intrați LIVE on Facebook și să fiți alături de noi!
Vă așteptăm cu drag!

Mai mult

Oră

(Joi) 17:00 - 18:00

Locație

Online - Zoom

Bilete

Înscrierea este gratuită în limita celor 90 de locuri disponibile

Biletele nu mai sunt disponibile pentru acest eveniment