Luna Stării de Bine a Profesorului - Dependența de jocurile electronice și cum să ne protejăm starea de bine

22feb16:0017:00Luna Stării de Bine a Profesorului - Dependența de jocurile electronice și cum să ne protejăm starea de bineAtelier

Detalii eveniment

Trainer: Cătălina Novac – Doctor în Psihologie și Psiholog în cadrul Northern Virginia Community College

Marți, 22 februarie, în Luna Stării de Bine a Profesorului, Cătălina Novac, Doctor în Psihologie și Psiholog în cadrul Northern Virginia Community College, va susține un atelier în cadrul căruia vom discuta despre impactul pe care jocurile electronice îl au asupra stării noastre de bine.

Cătălina Novac a obținut diploma de Doctor în psihologie socială după ce a absolvit cursurile Universității Rochester, sub supravegherea profesorului Richard M. Ryan. Lucrează în educație de 30 de ani ca profesor, consilier, administrator, om de știință și analist de politici. A predat și a lucrat pe postul de consilier la Universitatea din Rochester, Institutul de Tehnologie Rochester, Universitatea Johns Hopkins din SAIS, Universitatea Marymount, Universitatea George Washington, Universitatea George Mason și Colegiul Comunitar din Virginia de Nord. A lucrat în relații culturale și educaționale la Ambasada SUA România, Consiliul Europei și a făcut cercetări în domeniul educației la Banca Mondială.
Interesele sale de cercetare includ teorii ale duratei de viață ale dezvoltării psihologice, concepte ale sensului, cogniției, afecțiunii, emoției și bunăstării personale. A publicat o carte pe tema traumei și a stării de bine, a tradus recent o carte, a editat cărți și broșuri și a publicat articole sociale în cele mai prestigioase reviste românești. Cătălina scrie și publică nuvele și a primit patru premii naționale pentru operele ei.
În 2004, a primit o finanțare Fulbright în domeniul educației internaționale în Germania.

Evenimentul este organizat de Profesori Fericiți pentru România cu susținerea Finnish Teacher Training Centre. Workshop-ul se va desfășura pe Zoom, iar participarea este gratuită, în limita a 100 de locuri.

Mai mult

Oră

(Marți) 16:00 - 17:00

Locație

Online - Zoom

Organizator

Profesori Fericiți pentru România

Profesori Fericiți pentru România

Learn More

Bilete

Înscrierea este gratuită în limita celor 100 de locuri disponibile

Biletele nu mai sunt disponibile pentru acest eveniment