Luna Stării de Bine a Profesorului - Tehnici de meditație la clasă(II)

08feb17:0018:00Luna Stării de Bine a Profesorului - Tehnici de meditație la clasă(II)Atelier

Detalii eveniment

Trainer: Sabina Poptrainer în echipa Profesori Fericiți pentru România

În primele 3 zile de marți din cadrul Lunii Stării de Bine a Profesorului, vă invităm să participați la un atelier de meditație și respirație conștientă pentru starea de bine a profesorului și elevilor. Vom vorbi despre efectele pozitive ale meditației, conform cercetărilor la momentul actual, vom experimenta meditația și respirația conștientă prin procese ghidate, iar la finalul fiecărui atelier, participanții vor primi și câte 3 exerciții de meditație/respirații conștiente, scurte și simple, pe care le vor putea folosi la clasă.

Sabina Pop este licențiată în psihologie și administrarea afacerilor, iar până acum a lucrat în educație și facilitare. A ales să se alăture ca facilitator și trainer în echipa Profesori Fericiți pentru România deoarece își dorește să își dedice timpul și energia proiectelor în care starea de bine a oamenilor este prioritară. „Cred cu putere că dacă suntem bine cu noi și trăim o viață conștientă, vom avea un efect puternic pozitiv asupra celor din jur. Mă simt recunoscătoare că pot să contribui la creșterea unui program care are ca fundament starea de bine a profesorilor din România.”

Evenimentul este organizat de Profesori Fericiți pentru România cu susținerea Finnish Teacher Training Centre. Workshop-ul se va desfășura pe Zoom, iar participarea este gratuită, în limita a 100 de locuri. 

Important! Dacă vă înscrieți la acest atelier, vă rugăm să faceți în așa fel încât să vă dedicați complet acestui proces și să vă asigurați că nu sunt factori disturbatori prin preajmă. Aceste aspecte sunt importante deoarece atelierul este unul experiențial și vă va fi de folos doar dacă vă puteți dedica atenția în întregime pe durata celor 40-60 de minute, cât va dura atelierul.

Mai mult

Oră

(Marți) 17:00 - 18:00

Locație

Online - Zoom

Organizator

Profesori Fericiți pentru România

Profesori Fericiți pentru România

Learn More

Bilete

Înscrierea este gratuită în limita celor 100 de locuri disponibile

Biletele nu mai sunt disponibile pentru acest eveniment