Neuroștiința din clasă

24mai16:0020:00Neuroștiința din clasă

Detalii eveniment

Nu lăsa lucrurile să se întâmple, fa-le tu să se întâmple!

Workshop-ul își propune să contribuie la facilitarea procesului de învățare în concordanță cu capacitațile fiziologice ale creierului.

 • Cum funcționează creierul – sistemul limbic și viața emoțională precum și drumul spre maturizarea cortexului prefrontal;
 • Moduri de abordare a copiilor la clasă – nivelul de dezvoltare a creierului corelat cu vârstă și particularitățile genetice;
 • Echilibrul hormonal și starea mintală pentru a genera învățarea – legătura dintre hormoni și creier;
 • Consolidare de cunoștințe – de la memoria de scurtă durată la memoria de lungă durată;
 • Dezvoltarea motivației pentru învățare – de la stres la starea de bine;

…sau pur și simplu Neuroni și Endorfine

Workshop-ul se desfășoară online, pe platforma zoom, in data de 24 mai, între orele 16.00 – 20.00 și poate fi achiziționat și cu cardul de primă pentru cariera didactică.

Oferta specială: pentru 2 sau mai multe cursuri achiziționate de pe site-ul nostru aveți un discount de 10%. Peste 5 cursuri, discount-ul se dublează la 20%. Așa că poți veni în gașcă. Discount-ul se aplică automat la momentul plății la întregul coș de cumpărături. Și dacă vrei să vii cu  mai mulți colegi (sau toată cancelaria :), scrie-ne pe learn@techertraining.ro și îți vom transmite ofertele FTTC pentru școli, achiziționabile prin PNRAS sau din bugetul școlii.

La achiziționarea cursului și după procesarea plății veți primi un e-mail de confirmare, vă rugăm verificați și folderul promoții sau spam și salvați adresa noastră de e-mail pentru comunicări ulterioare privind detaliile cursului.

Mai mult

Oră

(Vineri) 16:00 - 20:00

Locație

Online - Zoom

Organizator

Finnish Teacher Training Centre

Finnish Teacher Training Centre este un centru de formare continuă pentru cadrele didactice din învățământul preuniversitar
learn@teachertraining.ro str. Selarilor nr. 3, Sibiu

Learn More

Formatori pentru acest eveniment

 • Laura Popa

  Laura Popa

  Formator, profesor

  Oamenii sunt cei care mă motivează și împreună cu oamenii am crescut în valențele care m-au definit ca formator, profesor și om de știință. În cei 47 de ani am învățat de la oamenii model, din cărți și din provocările vieții. Toate acestea mi-au hrănit setea continuă pentru cunoaștere ceea ce m-a modelat într-o persoană tenace, comunicativă și optimistă, gata oricând să transmită mai departe acumulările ce mi-au fost oferite de viață.
  Din dorința de contribuție, am urmat Facultatea de Biologie urmată apoi de un masterat în ecologie marina și un doctorat. Apoi activitatea în școală ca profesor, mentor, coordonator de proiecte europene și director a completat latura mea comunicativă.
  De ce Finnish Teacher Training Centre? Pentru valoarea naturii umane care m-a facut să înțeleg că toate au rost într-o echipă, cu oamenii ce formează un tot unitar.
  Am început prin formări ale elevilor și am continuat cu formare adulților și cadrelor didactice în domenii precum comunicare interpersonală, coordonare de echipe, management și leadership, educație nonformală, dezbatere și argumentare, educație pentru sănătate. Formarea pe care o practic este experiențială, activă, implicată și oricare ar fi tema aleasă, urmăresc ca persoanele participante să găsească în propriul univers puterea de a iniția și susține schimbarea.
  Dar nimic din viața profesională nu ar fi avut posibilitatea să crească dacă nu ar fi fost susținută de aspectele ce țin de suflet. Prin colaborări cu diverse ONG-uri am am înțeles paleta de nevoi a societății, iar cultivarea frumosului s-a realizat prin hobby-ul meu – pictura.
  Toate acestea m-au făcut să înțeleg că toți avem puterea de a schimba ceva, că, dacă îți dorești cu adevărat – Fă să se întâmple!

  Formator, profesor

Bilete

Preț 174,00 lei

Număr persoane -1 +

Preț total 174,00 lei