Neuroștiințe și drumul către învățarea eficientă - Online

07mai(mai 7)09:0008(mai 8)13:00Neuroștiințe și drumul către învățarea eficientă - Online

Detalii eveniment

Cursul își propune să contribuie la facilitarea, în mod inovativ, a procesului de învățare în concordanță cu capacitățile fiziologice ale creierului.

OBIECTIVE:

 1. Veți înțelege modul de funcționare a creierului corelat cu grupa de vârstă și veți facilita învățarea în acest sens;
 2. Veți recunoaște blocaje emoționale, veți identifica și veți aplica soluții pentru depășirea acestora;
 3. Veți stăpâni și veți folosi procese de transfer din memoria de scurtă durată în memoria de lungă durată;
 4. Veți înțelege gestionarea emoțiilor și veți dezvolta abilități pentru motivarea învățării indiferent de contextul de viață.

Cursul se va desfășura online pe platforma ZOOM după cum urmează:

 • 7 mai: 09:00-13:00
 • 8 mai: 09:00-13:00

Limita locurilor disponibile este de 25. 

Cursul poate fi livrat și în format fizic în țară cu un număr minim de 25 de participanți. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să ne contactați.

Mai mult

Oră

7 (Sâmbătă) 09:00 - 8 (Duminică) 13:00

Locație

Online - Zoom

Organizator

Finnish Teacher Training Centre

Finnish Teacher Training Centre este un centru de formare continuă pentru cadrele didactice din învățământul preuniversitar
learn@teachertraining.ro str. Selarilor nr. 3, Sibiu

Learn More

Formatori pentru acest eveniment

 • Laura Popa

  Laura Popa

  Formator, profesor

  Oamenii sunt cei care mă motivează și împreună cu oamenii am crescut în valențele care m-au definit ca formator, profesor și om de știință. În cei 47 de ani am învățat de la oamenii model, din cărți și din provocările vieții. Toate acestea mi-au hrănit setea continuă pentru cunoaștere ceea ce m-a modelat într-o persoană tenace, comunicativă și optimistă, gata oricând să transmită mai departe acumulările ce mi-au fost oferite de viață.
  Din dorința de contribuție, am urmat Facultatea de Biologie urmată apoi de un masterat în ecologie marina și un doctorat. Apoi activitatea în școală ca profesor, mentor, coordonator de proiecte europene și director a completat latura mea comunicativă.
  De ce Finnish Teacher Training Centre? Pentru valoarea naturii umane care m-a facut să înțeleg că toate au rost într-o echipă, cu oamenii ce formează un tot unitar.
  Am început prin formări ale elevilor și am continuat cu formare adulților și cadrelor didactice în domenii precum comunicare interpersonală, coordonare de echipe, management și leadership, educație nonformală, dezbatere și argumentare, educație pentru sănătate. Formarea pe care o practic este experiențială, activă, implicată și oricare ar fi tema aleasă, urmăresc ca persoanele participante să găsească în propriul univers puterea de a iniția și susține schimbarea.
  Dar nimic din viața profesională nu ar fi avut posibilitatea să crească dacă nu ar fi fost susținută de aspectele ce țin de suflet. Prin colaborări cu diverse ONG-uri am am înțeles paleta de nevoi a societății, iar cultivarea frumosului s-a realizat prin hobby-ul meu – pictura.
  Toate acestea m-au făcut să înțeleg că toți avem puterea de a schimba ceva, că, dacă îți dorești cu adevărat – Fă să se întâmple!

  Formator, profesor

Bilete

Biletele nu mai sunt disponibile pentru acest eveniment