Predă în România. Lecții din Finlanda @ București

22mai18:0020:00Predă în România. Lecții din Finlanda @ București

Detalii eveniment

Credem că bucuria de a învăța continuu este super puterea cu care copilul de azi își poate valorifica potențialul indiferent de modul în care evoluează societatea, tehnologia, piața muncii.

Profesorul are din oficiu o bagheta magică de a insufla și accelera această bucurie, sau din contră de a o diminua.

Ce își propune workshopul?

Să te poarte într-o călătorie care să te ajute să conștientizezi magiile pe care le poți crea ca profesor, prin învățarea experiențială, fundamentul sistemului educațional finlandez. De asemenea te ajută să identifici o serie de principii pe care le poți aplica și tu la clasă și să găseși cele mai potrivite forme de a le adapta, altfel spus magia pe care o ai deja și cum o poți amplifica.

Care sunt punctele cheie?

Vom elucida miturile și legendele despre sistemul finlandez de educație, vom experimenta cele mai importante principii de învățare și vom explora transferabilitatea principiilor finlandeze la clasele voastre. Toate acestea prin exerciții interactive, practice și gata de folosit.

Cu ce pleci de la Workshop?

Cu surse de inspirație pentru a-ți amplifica puterea baghetei magice de profesor.
Cu o serie de informații privind ce poți aplica la clasă pentru a crește armonios impactul actului tău educațional.
Cu informații despre programele Finnish Teacher Training Centre.

Mai mult

Oră

(Miercuri) 18:00 - 20:00

Locație

București - OK Center

Str. Traian, Nr.1

Organizator

Finnish Teacher Training Centre

Finnish Teacher Training Centre este un centru de formare continuă pentru cadrele didactice din învățământul preuniversitar
learn@teachertraining.ro str. Selarilor nr. 3, Sibiu

Learn More

Formatori pentru acest eveniment

 • Elena Lotrean

  Elena Lotrean

  Formator, profesor și antreprenor

  Elena Lotrean este profesor, trainer și antreprenor în serie. Are 30 de ani de voluntariat la nivel local, național și internațional. Managementul de proiect și mediul ONG le-a luat cu asalt încă de la 14 ani. De atunci a adăugat experiență în companii și organizații publice și private din domeniul Horeca, resurse umane, business și educație.

  Cu peste 22 de ani experiență de business și training, este recomandată de rezultatele pe care le obține pentru clienții săi alături de o echipă excepțională. A condus proiecte naționale și europene, a gestionat resurse umane și financiare, a construit echipe și organizații.

  Condimentele preferate: provocarea, provocarea și a fi mereu #înainteavremurilor. În proiectele ei fanion, Future Capital, Școala Româno-Finlandeză ERI și Finnish Teacher Training Center, și-a dedicat energia creării de viitor pentru copii, formării profesorilor și proiectelor de educație pentru adulți. Din 2018 este Consulul Onorific al Finlandei la Sibiu iar 2023 și l-a dedicat învățării pentru viitor, respectiv felul în care tehnologia și digitalizarea ne vor face viața mai bună.

  2024 este anul în care dorește să aducă tehnologia, digitalizarea și AI mai aproape de profesori.

  Formator, profesor și antreprenor

Bilete

Discount-urile de grup vor fi aplicate în coș.

Biletele nu mai sunt disponibile pentru acest eveniment