Predă în România. Lecții din Finlanda @ Cluj Napoca

14mai18:0020:00Predă în România. Lecții din Finlanda @ Cluj Napoca

Detalii eveniment

Credem că bucuria de a învăța continuu este super puterea cu care copilul de azi își poate valorifica potențialul indiferent de modul în care evoluează societatea, tehnologia, piața muncii.

Profesorul are din oficiu o bagheta magică de a insufla și accelera această bucurie, sau din contră de a o diminua.

Ce își propune workshopul?

Să te poarte într-o călătorie care să te ajute să conștientizezi magiile pe care le poți crea ca profesor, prin învățarea experiențială, fundamentul sistemului educațional finlandez. De asemenea te ajută să identifici o serie de principii pe care le poți aplica și tu la clasă și să găseși cele mai potrivite forme de a le adapta, altfel spus magia pe care o ai deja și cum o poți amplifica.

Care sunt punctele cheie?

Vom elucida miturile și legendele despre sistemul finlandez de educație, vom experimenta cele mai importante principii de învățare și vom explora transferabilitatea principiilor finlandeze la clasele voastre. Toate acestea prin exerciții interactive, practice și gata de folosit.

Cu ce pleci de la Workshop?

Cu surse de inspirație pentru a-ți amplifica puterea baghetei magice de profesor.
Cu o serie de informații privind ce poți aplica la clasă pentru a crește armonios impactul actului tău educațional.
Cu informații despre programele Finnish Teacher Training Centre.

Mai mult

Oră

(Marți) 18:00 - 20:00

Locație

Cluj Napoca - Transilvania College

Aleea Băișoara, Nr. 2A - International Ballroom

Organizator

Finnish Teacher Training Centre

office@teachertraining.ro str. Dealului nr. 6, Sibiu

Learn More

Formatori pentru acest eveniment

 • Elena Lotrean

  Elena Lotrean

  Formator, Profesor și Antreprenor

  În calitate de consul onorific al Finlandei la Sibiu, din mai 2018, Elena are responsabilități în Sibiu, Alba, Deva, Timișoara, Arad, Caraș-Severin, Cluj, Brașov, Bihor, Maramureș.

  În rolul său de fondator al Școlii primare româno-finlandeze din Sibiu, din mai 2015, Elena promovează spiritul de echipă, creativitatea, cooperarea și curiozitatea, adoptând o abordare inovatoare a educației și orientată spre viitor. Activitățile școlii reflectă tendințele actuale fără a sacrifica valorile tradiționale. Ele încurajează educația și învățarea prin crearea de contexte de învățare adaptate nevoilor copiilor, conectate la lumea în continuă schimbare. Cu alte cuvinte, aici se pregătesc copiii pentru viață.

  Elena este, de asemenea, președinte al Patronatului Tinerilor Antreprenori din Sibiu, susținând, promovând și reprezentând interesele profesionale, economice și sociale ale tinerilor antreprenori din regiune, investițiile acestora și entitățile economice fondate de aceștia.

  Timp de 2 ani, din iunie 2012 până în 2014, Elena a acționat în calitate de președinte al Confederației Europene a cluburilor de tineret, o rețea europeană de organizații de lucru pentru tineret și cluburi de tineret care practică și promovează munca deschisă pentru tineret și educația non-formală. Organizația are în centrul său sprijinirea cluburilor de tineret și a altor forme de muncă a tinerilor.

  Formator, Profesor și Antreprenor

Bilete

Tariful pentru două persoane este de 100 lei. Discount-ul de grup va fi aplicat în coș.

Biletele nu mai sunt disponibile pentru acest eveniment