Acesta este un eveniment recurent

Predare diferențiată @Sibiu

28aug(aug 28)09:0029(aug 29)17:00Predare diferențiată @Sibiu

Detalii eveniment

Cursul își propune să prezinte pașii de urmat în aplicarea instruirii diferențiate pornind de la planificare, desfășurare și ajungând la evaluarea activităților instructiv educative.

Individualizarea instruirii, adaptarea şi aplicarea unui demers didactic la situaţii particulare ale elevului, presupune capacitatea cadrului didactic de a proiecta şi realiza activităţi didactice educative în funcţie de particularităţi individuale bio- psiho- socio- culturale ale fiecărui elev, o adaptare continuă a procesului didactic la trăsături individuale, cunoscute foarte bine în prealabil. Prin individualizare se poate valorifica la maxim potenţialul şi interesul fiecărui elev, se pot crea demersuri eficiente de atingere a obiectivelor învăţării, se poate regla procesul pe bază observaţiilor sistematice şi consistente referitoare la achiziţiile elevului. În esenţă, individualizarea instruirii presupune un ritm unic de învăţare, modalitate personalizată de acţiune, ancorare în cunoştinţe achiziţionate anterior, selectarea unor conţinuturi adecvate la nivel individual, mijlocare de instruire din care elevul poate alege ceea ce îl face mai eficient.

Structura cursului

-Ce este?

-Caracteristici

-Cum se realizează (activitate, resurse, metode, mijloace, aplicații online)

-Etapa de reflexie-evaluare

Cursul este format în proporție de 30% din teorie, restul de 70% fiind reprezentat de activități practice ce includ și exemple cu aplicare imediată.

Prețul cursului este de 800 de lei, dar ne dorim să venim în întâmpinarea profesorilor în această perioadă incertă pentru toată lumea. Astfel ca prețul pentru acest curs are un discount de 40%, dacă la înscriere introduceți codul #reducere40

Cursul se va desfășura față în față, de aceea numărul participanților este limitat la 15. Vă asigurăm că vom lua toate măsurile impuse de autorități pentru prevenirea răspândirii virusului COVID 19.

Mai mult

Oră

28 (Vineri) 09:00 - 29 (Sâmbătă) 17:00

Locație

Școala Gimnazială Româno-Finlandeză

Strada Răsăritului, Nr. 59

Organizator

Finnish Teacher Training Centre

Finnish Teacher Training Centre este un centru de formare continuă pentru cadrele didactice din învățământul preuniversitar
learn@teachertraining.ro str. Selarilor nr. 3, Sibiu

Learn More

Formatori pentru acest eveniment

 • Simona Vonica

  Simona Vonica

  Formator, Profesor pentru învățământul primar

  Simona Vonica

  ”Ce vrei să devii când vei fi mare? Învățătoare.”

  Încercând să-mi împlinesc visul, am absolvit Liceul Pedagogic Sibiu, am urmat cursurile Facultății de Psihologie și Științe ale Educației ”Babeș-Bolyai” și numeroase cursuri de formare continuă pe parcursul a 28 de ani.

  Școala Primară Româno-Finlandeză este pentru mine o oportunitate, o provocare, încununarea unui vis devenit realitate. Am format o echipă care își propune implementarea unui sistem educațional bazat pe învățare, joc și starea de bine a copiilor noștri.

  În cadrul Finnish Teacher Training Centre îmi doresc să transmit mai departe din experiența mea și altor profesori și împreună să descoperim soluții la provocările zilnice de la catedră.

  Formator, Profesor pentru învățământul primar

Bilete

Biletele nu mai sunt disponibile pentru acest eveniment