Profesorul digital - Sibiu

07dec(dec 7)10:0008(dec 8)17:00Profesorul digital - Sibiu

Detalii eveniment

Acest training este proiectat pentru profesori, cu scopul de a-i ajuta să utilizeze cât mai eficient noile tehnologii, astfel încât să creeze experiențe de învățare adaptate elevilor (digital natives) și vremurilor. Pe parcursul celor două zile de curs, explorăm caracteristicile lumii digitale, ale clasei digitale si ale profesorului digital iar ulterior predarea, proiectarea învățării și a evaluării pentru nativii digitali.

Format interactiv

Ne place să lucrăm non-formal, să utilizăm exerciții interactive, iar rezolvarea sarcinilor să asigure echilibru între lucrul colaborativ și cel individual.

Practic și relevant

Avem și elemente teoretice – puține, promitem. Ne concentrăm pe aplicabilitatea cunoștințelor și pe relevanța instrumentelor prezentate. Ne dorim să aplicați cât mai repede în sala de clasă ceea ce învățăm în timpul cursului și în cadrul comunității. Te rugăm să vii cu laptopul tău pentru a exersa activitățile.

Flexibil și convenabil

Lucrăm intens 2 zile. Devii membru al comunității Profesorul Digital și aveți acces la mai multe resurse care să vă inspire și să vă ajute în crearea de experiențe de învățare memorabile pentru elevii dumneavoastră.

Mai mult

Oră

7 (Sâmbătă) 10:00 - 8 (Duminică) 17:00

Locație

Sibiu

Organizator

Finnish Teacher Training Centre

Finnish Teacher Training Centre este un centru de formare continuă pentru cadrele didactice din învățământul preuniversitar
learn@teachertraining.ro str. Selarilor nr. 3, Sibiu

Learn More

Formatori pentru acest eveniment

 • Dragoș Apostu

  Dragoș Apostu

  Formator, Instructional Designer

  Motto: I have a definition of success. For me, it’s very simple. It’s not about wealth and fame and power. It’s about how many shining eyes I have around me.

  Dragoș este trainer și antreprenor. În ultimii 11 ani a livrat peste 6500 de ore de training pe subiecte precum: vorbirea în public, prezentări cu impact, construirea echipei, leadership, negociere, comunicare, managementul timpului, productivitate, utilizarea social media, metode și tehnici de educație non-formală, managementul proiectelor și management general pentru clienți din mediul corporate, societatea civilă, administrația publică locală și centrală, la nivel național și internațional (în Maroc, Spania, Italia, Lituania, Republica Moldova și Armenia).

  Dragoș a creat primul training de social media dedicat profesorilor din învățământul superior din România. Este trainer certificat Google for Education și asistent universitar în cadrul Facultății de Administrație și Afaceri, Universitatea din București începând cu anul 2012. Iubește oamenii, călătoriile și noile tehnologii (mai ales în cursurile e-learning și la clasă).

  De ce Finnish Teacher Training Centre? “Îmi place să fiu alături de oameni cu care împărtășesc aceleași valori. Educația e prioritatea mea numărul 1 și cred cu tărie că ar trebui să fie și prioritate națională. Așa aleg eu să contribui la o societate mai bună – ajutând dascălii să aibă cât mai mulți shining eyes (ochi sclipitori și curioși) în sala de clasă. Îmi doresc să ajungem să avem în școlile din România cât mai mulți profesori care creează experiențe de învățare utile și care plac.”

  Pe Dragoș îl găsiți și aici: www.dragosapostu.ro

  URL www.dragosapostu.ro

  Formator, Instructional Designer

 • Raluca Ana Medeșan

  Raluca Ana Medeșan

  Formator, Learning designer

  Pasionată de procesele creative și inclusive de învățare, Raluca a împlinit 10 ani de training, peste 4000 de participanți, peste 1500 de zile formare și 31 de ani de învățare continuă. A lucrat cu și pentru echipe naționale și internaționale, din Bussines sau ONG, sector privat sau de stat.

  Implicarea în dezvoltarea educației din România este o misiune pentru ea, iar Finnish Teacher Training Centre este un vis împlinit. Contextele și experințele de învățare pe care Raluca le co-creează implică dezvoltarea abilităților de comunicare, leadership, antreprenoriat, Learning to Learn, procese creative de evaluare, creativitate. În ultimii 2 ani explorează și dezvoltă și procese de învățare on line.

  În echipa noastră, Raluca co-facilitează programele “Managementul Carierei Didactice” și “Profesorul Digital”.

  Formator, Learning designer

Bilete

Discount-urile de grup vor fi aplicate în coș.

Biletele nu mai sunt disponibile pentru acest eveniment